Informationsblad Oktober 2017

Följande information gick ut i brevlådorna 2017-10-18

Hej allesammans!

Sommaren börjar lida mot sitt slut men styrelsearbetet fortskrider. Just nu är vi i planeringsfasen för kommande projekt med ventilation, lagningar på fasad och med att byta till LED-belysning.

Som vi diskuterade på årsstämman finns också planer på en hemsida. Vi håller på att jobba med detta men i dagsläget är det inte högsta prioritet. Hoppas ni har överséende med detta.

Många har noterat att soprummsdörren krånglar. Vi hyr rummet av Partillebo som nu har lovat att byta ut dörren.

Snart är det också dags för städdag, lördag den 11 november. Vi hoppas på god uppslutning även denna gång! Då kommer vi ta upp löven som fallit och snygga till på gården. Efteråt bjuds det på sedvanlig fika.

Ventilationsprojektet

Vi kommer byta ut frånluftsfläktarna på taken och har beställt arbeten från ATK Driftteknik, ett företag som håller till i Sävedalen. Vi gör detta dels för att få ett bättre klimat inomhus samt för att få ner elförbrukningen då nya fläktar är energieffektivare. Vi kommer dessutom rensa alla ventilationskanaler och justera flödena så alla lägenheter får ett bra luftflöde. Vi kommer därför behöva gå in i samtliga lägenheter. Separat information kommer gå ut innan detta sker och ATK Driftteknik kommer själva lappa upp när det är dags för din lägenhet.

Viktigt är då att du ger ATK Driftteknik tillträde antingen genom att vara hemma på utsatt tid eller genom att ge ditt godkännande att gå in med huvudnyckel.

Tänk på att detta är en obligatorisk åtgärd. Om inte ATK får tillträde till lägenheten måste ett återbesök göras vilket vi kan komma debitera dig för.

Parkeringar

Vi har några parkeringar tillgängliga. Kontakta styrelsen per telefon eller mail om du önskar hyra en parkeringsplats.

 

Med vänliga hälsningar

Styrelsen