Information oktober 2020

Hej allesammans!

Här kommer en uppdatering från styrelsen. Vi går nu in i kallare tider vilket kan vara både nedslående och mysigt på samma gång. De senaste veckorna har bjudit på riktigt höstväder.

Styrelsen jobbar just nu ihop med vår ekonom på Husjuristerna med budgeten för nästa år vilket som alltid innefattar en genomgång av underhållsplanen, vad som behöver göras nästa år. 

Brandvarnare

Alla lägenheter skall ha en brandvarnare, och det är viktigt att ni med jämna mellanrum kontrollerar denna så att t.ex. inte batteriet har laddat ur. Det gör ni genom att trycka på provknappen som finns på brandvarnaren. Behöver ni en ny brandvarnare kan ni kontakta styrelsen.

Avhopp i styrelsen

Ordinarie ledamot Jesper Nerhed har beslutat att lämna styrelsen då han inom kort kommer flytta från föreningen. Styrelsen behöver därför utökas med minst en ledamot och vi tar gärna emot förslag eller intresseanmälningar.

Ta kontakt med oss via våra kontaktkanaler eller när ni ser oss ute så förklarar vi mer vad ett styrelseuppdrag innebär. Det är avgörande för föreningen att det finns en styrelse. 

Vi är anslutna till intresseföreningen Bostadsrätterna som regelbundet håller i utbildningar, så vi har inga förkunskapskrav. Det är dock meriterande med kunskap om fastighetsförvaltning, ekonomi eller allmän föreningskunskap.

Städdagen

Vi har beslutat att ställa in den gemensamma höststädningen pga. corona, och har istället anlitat fastighetsskötarna på Bo och Son att ta upp löv med mera. Vilket datum detta kommer ske är ännu inte bestämt.

Hemsidan

Vi vill tipsa alla medlemmar, särskilt nyinflyttade medlemmar, att läsa igenom sidorna på hemsidan. Här finns information om det mesta som rör ditt boende och föreningen i stort.