Uppgradering av fastighetsnät

Hej alla medlemmar!

Tele2 har under den senaste tiden arbetat med en uppgradering av föreningens fastighetsnät. Detta kommer ge oss den senaste tekniken och således potential till ett snabbare, stabilare och över lag bättre nätverk.

Arbetet börjar nu gå mot sitt slut och på tisdag nästa vecka, alltså den 1 mars 2022, kommer Tele2 att migrera över Brf Björnens fastighetsnät på Krondammsvägen 35-53 till Tele2 10G teknik. Ett kort avbrott är att vänta under förmiddagen denna dag, för inkoppling och justering av den nya tekniken.

Vill ni läsa mer om Tele2’s 10G teknik kan ni göra det här:
https://www.tele2.se/fastighetsagare/10G

Har ni andra frågor eller funderingar kan ni alltid kontakta oss i styrelsen via vår mejladress eller kontaktformulär här på hemsidan.

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen