Informationsblad maj 2018

Hej allihopa!

Nu har våren kommit och träden blommar redan för fullt. Tack för en väl genomförd städdag ännu en gång, det är alltid roligt att träffas allihopa och ta hand om vår gård tillsammans.

Som ni kanske märkt har vi anlitat Erlandssons Bygg för att reparera några av balkongerna.

Vi kommer inom kort ha två föreningsstämmor. Anledningen till detta är att vi måste ändra lite i våra stadgar. Den första har ni (som är medlemmar i föreningen) redan fått kallelse till, i kallelsen framgår hur ni kan få ta del av de nya stadgarna som vi skall rösta om. Stadgarna kommer inte delas ut på stämman. Den andra stämman blir vår vanliga ordinarie stämma där vi går igenom årsredovisningen med mera. Vi hoppas på god uppslutning på båda tillfällena!

Cykelrensning

Vi skall genomföra en cykelrensning där vi förhoppningsvis kan frigöra lite utrymme i cykelrummen då vi misstänker att det står flera cyklar som blivit kvarglömda vid flytt med mera. I varje cykelrum finns det stripes och nyckelbrickor. Fäst en nyckelbricka på din cykel som du önskar behålla och anteckna lägenhetsnummer på nyckelbrickan.

Cyklar som inte är uppmärkta 30 juni kommer forslas bort.

Hemsidan

Ni som ännu inte lagt till er på nyhetsbrevet från hemsidan kan enkelt göra det genom att gå in på http://www.brfbjornen.com och leta efter rubriken ”Få nya inlägg till din mail”, under denna rubrik finns ett textfält som heter ”Ange din e-postadress” där du kan fylla i din e-postadress. När du gjort detta och klickat ”LÄGG TILL” kommer du i fortsättningen kunna åtnjuta föreningsinformation direkt till din e-post.

Detta är ett försök från styrelsens sida att bli mer digitala i vårt arbete och målsättningen är att kunna nå ut till samtliga boende digitalt istället för genom pappersutskick.

OBS: Det kommer aldrig komma någon form av reklam till din e-post genom vår hemsida, utan enbart information om att vi har publicerat något nytt på hemsidan.

Fastighetsskötseln

Vi har valt att byta firma för fastighetsskötsel och kommer fr.o.m. nu att anlita Bo & Son för gräsklipp, trappstäd och snöröjning. Gräsklippningen kommer börja omgående, men vi ber er ha överseende i uppstartsfasen. Trappstädet börjar i juni. Vår förhoppning är att detta skall leda till en trevligare ute- och innemiljö för oss som bor i föreningen.