Kallelse till årsstämma 2020

Hej allesammans!

Här kommer en uppdatering från styrelsen inför årets stämma. Som vi tidigare informerat om kommer stämman bli speciell i år då vi kommer använda oss av poströstning istället för ett vanligt möte.

Här kommer lite information till er hur det går till.

Föreningsstämman

Med anledning av den pågående Coronapandemin har styrelsen beslutat om ett alternativt sätt att hålla stämman så att vi inte behöver samlas. Detta kallas poströstning. Ni kommer få er röstsedel (samt ett förklarande följebrev) i brevlådan innan helgen, tillsammans med årsredovisningen. Ni fyller i denna röstsedel och lämnar till oss i brevlådan på Krondammsvägen 49 eller inskannat via mail senast 16.30 på stämmodagen.

Årsredovisningen finns tillgänglig redan idag om du inte vill vänta. I så fall kan du kontakta styrelsen.

I er brevlåda har ni fått en kallelse med dagordning utdelad. Stämman kommer hållas i en lokal i Björndamsterrassen (se kallelse i brevlådan) men styrelsen önskar alltså att ni Inte kommer dit utan röstar i förväg istället.