Information april 2022

Hej alla!

Tack för en god uppslutning och ett väl utfört arbete på städdagen. Det var kul att se, samt trevligt att träffa både gamla och nya medlemmar. Tyvärr fick vi inte upp gruset som utlovat innan, vilket berodde på ett motorhaveri med maskinen. Men det plockades upp igår istället och det är nu rent och fräscht på gården.

Då är städdagen avklarad och det som ligger framför oss är årsstämman. Lokalen är nu bokad och stämman kommer att hållas i föreningslokalen på Björndammsterrassen 54. Varmt välkomna dit den 24 maj kl. 18:00.

Vi vill samtidigt passa på att be om ursäkt för en felskrivning i vårt senaste inlägg om årsstämman. Sista datum för motioner var 31 mars, däremot tar vi fortfarande emot nomineringar till styrelsen fram tills stämman. Vi söker just nu en suppleant inför kommande period och därför får ni gärna skicka in om ni har tips eller förslag till oss, det kan gälla både dig själv eller någon annan. Tveka inte att visa ditt intresse!

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen