Information om årsstämma 2023

Hej alla medlemmar!

Hoppas allt är väl och att vi snart får se de första vårtecknen.

Styrelsen vill härmed informera kort om årsstämman 2023. Datumet är preliminärt satt till den 22 maj 2023 kl. 18:30-20:00. Ha i åtanke att tiden är preliminär och kan komma att ändras. Plats är inte bestämd än, så vi återkommer om detta när det närmar sig och lokal har bokats.

Viktigt att tänka på är som vanligt att sista datumet för att inkomma med motioner till styrelsen är 31 mars 2023.

På förekommen anledning vill vi även passa på att be samtliga i föreningen att inte kontakta oss styrelsemedlemmar privat. Det innebär att man inte kontaktar oss via varken våra privata telefonnummer eller kommer och knackar på våra dörrar. Vi tackar er på förhand för visad hänsyn. Läs mer om hur man kan kontakta oss här.

Väl mött,
Styrelsen