Information mars 2023

Hej alla medlemmar!

Nu är våren på ingång och trots lite kyla och regn den senaste tiden så börjar det nog snart märkas.

Med det sagt vill vi i styrelsen informera om att datumet för årets första städdag är satt och kommer att ske på Valborgsmässoafton, dvs söndagen den 30:e april. Vi kör igång vid kl. 11 på förmiddagen och efteråt bjuder styrelsen i vanlig ordning på någon form av lättare förtäring. Vi hoppas att vädret hinner bli soligt och gott i lagom tid för detta!

Sedan måste vi även meddela att Partillebo har höjt priserna för sina parkeringsplatser som föreningen hyr av dem, så avgiften för samtliga p-platser kommer dessvärre att gå upp med ca 5 % nu under andra kvartalet. Priserna som anges här på hemsidan kommer att uppdateras inom kort.

Avslutningsvis har vi uppmärksammat att det ofta står cyklar i trapphusen. Vi vill påminna om att detta är strikt förbjudet (även på källarplan) på grund av brandreglerna och kan i värsta fall hindra en utrymning eller störa brandkåren vid en utryckning. Cyklar får därför enbart ställas i cykelförrådet och de som står någon annanstans kommer att märkas upp och flyttas. Behöver man en nyckel till cykelförrådet kontaktar man oss i styrelsen. Tack för visad hänsyn och förståelse.

Vi ser fram emot en god uppslutning på städdagen. Kontakta oss gärna om ni har frågor eller funderingar.

Bästa hälsningar,
Styrelsen